Dropdowns

Home

Welkom op de website van KC Linny's uit Dronten.

KC Linny's begeleidt kinderen en ouders bij schoolse zaken. Dit houdt in dat er meer mogelijk is dan alleen huiswerkbegeleiding. KC Linny's is dus meer dan puur bijles.

KC Linny's stelt kinderen centraal en gaat uit van de eigenschappen van het kind. Door persoonlijke aandacht wordt een goede band opgebouwd en wordt de lestijd optimaal benut. Hierdoor gaat het kind met meer plezier en zelfvertrouwen naar school om zich daar ook verder te ontwikkelen.

Ook ouders kunnen met hun hulpvragen terecht bij KC Linny's. Bijvoorbeeld over gesprekken met leerkrachten, huiswerk maken thuis of opvoeding. KC Linny's is er voor kinderen van de basisschool en van de middelbare school.

Als gediplomeerd dyslexiecoach en dyscalculiecoach is speciale ondersteuning voor kinderen met lees- en rekenproblemen aanwezig. Specifieke begeleiding is ook mogelijk voor kinderen met leerproblemen, taalachterstand en concentratieproblemen.

Als gediplomeerd Remedial Teacher zijn gepaste leermethodes aanwezig. Gewoon blijven herhalen van bijvoorbeeld sommen is vaak niet de oplossing, juist maatwerk is nodig. Elk kind is anders en denkt anders. RT is er juist voor om die denkwijze te vinden en van daaruit te gaan werken. KC Linny's biedt dus ook Remedial Teaching aan.

Kortom hulp voor kinderen met o.a. ADHD, ADD, Dyslexie, Dyscalculie, DCD, Hoogbegaafdheid of HSP is mogelijk, maar ieder kind vanaf groep 3 is welkom bij
KC Linny's!

KC Linny's staat voor:

krul Lessen zijn 1 op 1, dus 1 leerling per les.

krul Online vanaf 2021

krul Eén les duurt 45 minuten.

krul Ieder kind heeft een eigen persoonlijk lespakket voor gebruik tijdens de les.

krul Evaluatiegesprek volgt na 6 weken of in overleg.

krul Het kennismakingsgesprek en de eerste les zijn gratis.

krul  KCLinny’s is voor kinderen van 6-16 jaar en hun ouders.

krul Vakantieschool: speciaal lesprogramma tijdens de schoolvakanties.

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen? Neem dan gerust contact op.

KC Linny’s
De Schalm 55
8251 LC Dronten
Nederland
Heeft u vragen en/of opmerkingen?
Bel gerust:
06-14101740
Of per email:
kclinnys@kclinnys.nl
© Copyright KC Linny's. Disclaimer.